Dr.Baumann -kosmetiikka valmistetaan ihosolun luontaista rakennetta vastaavista aineksista (mm. liposomtuotteet/tehotipat koostuvat samoista lipideistä, kuin ihosolut).

Bionomisissa Dr:Baumann tuotelinjan tuotteissa on käytetty on käytetty raaka-aineina korkealaatuisia kasviöljyjä, yhdistettyinä ihonsukuisiin vitamiineihin ja bioteknisesti valmistettuihin vaikutusaineisiin. Dr.Baumann ihonhoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luonnostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat aineosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti, sen lisäksi tuotteet ovat erittäin riittoisia, ja usein niitä käytetäänkin vain puolet aiemmin totutusta voiteiden käyttömäärästä. Ihoa hoidetaan siis ihon omilla raaka-aineilla. Mikä olisikaan luonnollisempaa!! 

Dr. Baumann laatukriteerit takaavat huippulaadukkaat ihonhoitotuotteet, jotka eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet tuoksuvat miellyttävän neutraaleilta ja tuntuvat mahtavilta. Bionomiset tuotteet ovat poikkeuksellisen hyvin siedettyjä ja ne sopivat erinomaisesti myös kosmetiikalle herkistyneille ja allergisille ihmisille. 

Oikein suunniteltu kotihoito antaa sinulle parhaat mahdolliset hoitotulokset. Ihonhoitoa suunniteltaessa päivittäin käytetyt ihonhoitotuotteet ovat aina se perusta, mistä tulisi aloittaa. 

www.dr-baumann.fi/